Toimitusehdot

TILAAMINEN:

Verkkokaupan ostoksia voit tehdä 24 tuntia vuorokaudessa. Voit halutessasi rekisteröityä asiakkaaksi, joka helpottaa asiointiasi seuraavalla kerralla tehdessäsi tilausta verkkokaupasta. Rekisteröityminen ei ole pakollista ja tilaaminen onnistuu myös ilman sitä.

Tilaukset pyritään lähettämään niin pian kuin mahdollista.  Pääsääntöisesti tilaukset toimitetaan noin 1-10 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta.

Tilaajan tulee olla yli 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Oikeus tuotteiden ja postitusmaksujen hinnan muutoksiin ilman ennakko ilmoitusta pidätetään.

MAKSUTAVAT:

Checkout maksupainikkeet:

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Keskeytetyn maksutapahtuman kassalla katsomme peruutetuksi. Jos haluat saada tuotteesi, sinun tulee tehdä uusi tilaus verkkokaupasta.

Lasku ja Osamaksu; Collector

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää maksu aikaa. Keskimäärin maksu aikaa on 30 päivästä 60 päivään. Collector laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu ja lasku tulee postitse suoraan kotiin.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Tilauksesi mukana saat lähetyslistan/kuitin tilaamistasi tuotteista, eli lasku tulee erikseen suoraan Collectorilta.

Katso lisää Collectorin sivuilta täältä

Postiennakko

Valitessasi maksutavaksi postiennakon, maksat tilauksen samalla kun noudat sen lähipostistasi. Postiennakolla tilattaessa lisätään postiennakkolisä, jonka kauppa laskee automaattisesti tilaukseen.

LÄHETYSTEN TOIMITUSKULUT:

Toimituskulut

Postin kautta toimitettaviin tilauksiin lisätään postikuluja seuraavasti:

  • Paketti: 5.90€
  • Kirjelähetys : 2.90€

Postiennakkpaketin hinta on 9.80€

Toimituskulut lasketaan automaattisesti ostoskorissasi olevien tuotteiden mukaan

Voit myös noutaa tilauksesi suoraan liikkeestämme!

TOIMITUS:

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on valmis ja toimitettu postin kuljetettavaksi. Voit seurata tilauksesi etenemistä myös sivuiltamme, Oma Tili kohdasta.

Tilaukset toimitetaan Postin kautta 1. luokan kirjeinä tai postipaketteina.

Kirjeet toimitetaan suoraan kirjelaatikkoon vastaanottajalle.

Postipakettina toimitettaessa saat seurantatunnuksen jolla voit seurata pakettisi kulkua postin sivuilta. Paketit toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseesi.

Voit myös valita toimitukseksi noudon. Kun pakettisi on valmis, sinulle ilmoitetaan milloin voit tulla noutamaan sen.

Verkkokaupan tuotetietoja pyritään pitämään ajan tasalla, mutta mikäli jokin tilaamasi tuote on kaikesta huolimatta päässyt loppumaan, ilmoitetaan siitä sinulle puhelimitse tai sähköpostilla.

Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta saattavat paketit kuitenkin joskus postikuljetuksen yhteydessä vaurioitua. Tarkista siis lähetyksen kunto jo postissa virkailijan kanssa. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti postikonttorissa asiasta vahinkoilmoitus ja ota sen jälkeen yhteyttä meihin.

Tilauksia toimitetaan tällähetkellä vain Suomeen.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Huomioithan muutokset 1.6.2014 voimaan tulleen uuden kuluttajasuojanlain mukaan.

Tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.

Asiakas sitoutuu maksamaan palautuksesta aiheutuneet postikulut. Asiakaspalautus kirjeenä 2,90€ ja pakettina 7,80€. Lähetä aina edullisemmalla mahdollisella tavalla. Voit maksaa palautuksen suoraan itse myös postiin, jolloin me emme veloita sinua. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta.

Jos haluat vaihtaa tuotteet esimerkiksi toiseen väriin, veloitetaan palautus ja uuden lähetyksen postikulut. Painon ja koon mukaiset toimituskulut palautus/uusi lähetys kirje 5,80€ ja paketti 14,90€.

Palautusten pakkaus- ja postitusmateriaaleja ei korvata, joten hyödynnäthän lähetyksen pakkausmateriaaleja.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, tee AINA ennen tuotteen lähettämistä kirjallinen ilmoitus sähköpostitse myynti@kalastustarvikesatanen.fi . Ilmoituksessa tulee lukea tiedot tilauksesta, tilaajasta, osoite, puhelinnumero sekä pankkitilin numero.

Collectorilla tehdyistä tilausten palautuksista perimme asiakkaalta käsittelymaksun 5€.

Pelkkä tuotteen lähettäminen takaisin tai sen noutamatta jättäminen postista ei takaa että tilauksen peruutus hyväksytään ja että palautamme koko tilauksen summan. Veloitamme ilmoittamatta jääneestä asiakaspalautuksesta 5€

Vaihtotilauksesta veloitetaan painon ja koon mukaiset toimituskulut.

Jos tuotteessa on valmistuksen aikana tapahtunut selvä virhe, korjaamme tai vaihdamme tuotteen. Käytössä aiheutuneita vahinkoja emme korvaa.

Mikäli tarvitset apua sopivien tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä. Näin vältymme turhilta palautuksilta ja vaihdoilta.

ASIAKASREKISTERI:

Kalastustarvike Satasen asiakasrekisteriä käytetään verkkokaupassa tehtyjen tilausten seurantaan ja ajantasalla pitämiseen. Rekisteri sisältää asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.
Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterin haltijana toimii Samuel Taponen.